За пореден път алогичен коментар от Радан Кънев. Отново хули срещу

...
За пореден път алогичен коментар от Радан Кънев. Отново хули срещу
Коментари Харесай

Каракачанов към Кънев: Не сте изпратен в ЕП, за да обслужвате интересите на розово-зелените марионетки

За следващ път безсмислен коментар от Радан Кънев. Отново ругатни против нещо, което ние в България се опитваме да създадем, с цел да подобрим живота на над 200 хиляди хора, които живеят в югозападната част на страната. Това написа във „ Facebook “ водачът на Вътрешна македонска революционна организация, министър на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Ето цялата обява:

Г-н Кънев, спрете да петните името на България в Екологичен потенциал. Не за това сте изпратен в Европарламента, нито да обслужвате ползите на розово-зелените марионетки, които взимат милиони, с цел да броят мравките в Кресненското дефиле, до момента в който гледат планината от първокласните спа хотели. Същите тези, подкрепени от същите като Вас ултралиберали от Демократична България стопираха градежа на втория въжен превоз в Банско и изядоха хляба на хиляди фамилии, на стотици дребни и междинни бизнесмени в района. Сега Вие, явно приемайки героичната поза на техен представител, твърдите, че се застъпвате за значимите за бизнеса проблеми, до момента в който в това време заставате против страната си и икономическия прогрес на целия регион. Жалко е поради следващата проява на антибългаризъм, че на табелката с името Ви в Екологичен потенциал стои и името на България. Държавата ни има потребност от Автомагистрала „ Струма “.

Хората в района имат потребност от стопански напредък, който може да се реализира с съответна за динамичността на Европейски Съюз инфраструктура. Сега работещият път е единствената връзка с част от Югозападна България. Ако стане злополучие, повреда или проблем, засягащ националната сигурност, този район може да се окаже изцяло изолиран. Знаете ли какъв брой хора губят живота си всяка година по трасето точно поради неговата натовареност и неналичието на различен път? 235 жертви през последните години и над 500 произшествия.

Давам Ви информацията. Или и това не Ви интересува? Като мислите, че има проблеми, направете си труда като евродепутат да видите какво може да помогнете. Спрете да си вадите евтини политически дивиденти, като подритвате живота на шофиращите през дефилето и като саботирате опитите на държавното управление да усъвършенства виталния стандарт на стотици хиляди българи в Югозападна България. И желая да схвана Вие какво оферирате? Да похарчите още няколко стотици милиона повече за тунели и други уреди. Добре – Вие ли ще ги дадете или Вашите зелени другари, които по този начин и по този начин взимат положителни траншове и харчат едни безотчетни пари. Едва ли! Отново българският поданик би трябвало да извади сумата за Вашите искания. Сума, която може да е задоволителна да се построи и другата проблематична връзка – тази с Видин. И там живеят български жители, господин Кънев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР